Kapën dy hajna në Vushtrri

Në rrugën “Kadri Dushi” në Vushtrri njësia përkatëse policore me 01.02.2018 ka arritur të identifikojë dhe të arrestojë dy të dyshuar meshkuj.

Loading...

Sipas Policisë, njëri kishte depërtuar me forcë në shtëpinë e viktimës mashkull K/shqiptar dhe kishte vjedhur një sharrë për prerjen e druve, ndërsa i dyshuari tjetër e kishte blerë sharrën.

Me urdhër të prokurorit njëri nga të dyshuarit është dërguar në mbajtje, ndërsa tjetri është liruar.

Sharra e druve i është kthyer viktimës.

Rasti është proceduar për “vjedhje të rend”.