Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli e ka pranuar se shteti i Francës është më skeptiku sa i përket vendimit përfundimtar të heqjes së vizave të kosovarëve.

Ai pas mbledhjes së Kryesisë së Kuvendit ka deklaruar se e  ka siguruar shtetin francez se kosovarët nuk do ta vërshojnë Evropën si Shqipëria, Gjerorgjia pas përfundimit të këtij procesi.

Ai njëherit ka njoftuar se nesër do shkojë në Finlandë dhe më pas edhe në Bruksel sa i përket lobimit për vizat, njofton Klan Kosova.