Burri që shikoni më poshtë është i martuar njëkohësisht me 13 gra dhe të gjitha madje janë shtatzanë në të njëjtën kohë. Nëse mendoni se ato janë të mërzitura nga kjo situatë, shihni fotot dhe do ta kuptoni që janë shumë të lumtura.

Të gjitha gratë ndihen të gëzuara për shtatzanitë e tyre dhe përshtaten me njëra-tjetrën shumë mirë. Secila prej tyre flet mirë për njëra-tjetrës dhe gjithashtu kujdeset për mirëqenien e njëra-tjetrës.

Kjo është krejtësisht ligjore në vendin e tyre, por ky është padyshim njeriu i parë që i ka të gjitha bashkëshortet e tij shtatzënë menjëherë.

Image