Shkruan Gerhard Pregapuca

Prizren!
Ju kërkoj ndjesë!
Ky nuk është thjesht një lyps i lën në mëshirë nga fati!
Ky është turpi ynë.
E turpi e ka një emër..
Tasim Badallaj!
Heroi i burgut ish-jugosllav që ka ngrit zërin që në kohë të Titos për të drejtat e barabarta të Shqiptarëve.
Pra!
Ky është lypsi që ka mbajt dy fakultete dhe torturat Serbe.
Unë personalisht e pështy këtë të marr që dha jetën përsëgjalli për laviret që drejtojnë sot Shqiptarët .
Ky e meriton vendin që ka.
Ne paskemi fat.

#photooftheday and everyday.