Ju ka humbur iPhone, ja si ta gjeni atë

Humbja e telefonit tuaj është e “dhimbshme”, kështu që vitin e kaluar, Google shtoi mundësinë për të gjetur pajisjen tuaj Android duke shtypur vetëm “Find my phone” në Search. Tani ju mund të bëni të njëjtën gjë në iOS, raporton TechSot.Al.

Është duke e bërë këtë opsion shumë më të fuqishëm. Ju mund të logoheni në seksionin Llogaria ime të Google, nga ku ju mund të bllokoni apo ‘fshini’ telefonin tuaj, të lini një mesazh dhe / ose të bëni një telefonatë, të dilni nga llogaritë tuaja, ose kontaktoni kompaninë tuaj.

findyourphone

Google gjithashtu është duke e bërë më të lehtë aksesin në Llogaria ime. Ju mund të thoni “Ok Google, show me my Google”  dhe së shpejti, ju do të jeni në gjendje që thjesht të kërkoni për emrin tuaj për të bërë rregullimet e duhura.