“Jetimat e Ballkanit” edhe në Skenderaj,100 pako ushqimore për familjet nevojtare (FOTO)

Skenderaj ndahen 100 pako ushqimore për familjet nevojtare nga shoqata Bëmirëse “Jetimat e Ballkanit”

Loading...

Drejtori i Shëndetësisë dhe Mirëqenie Sociale në Komunën e Skenderajt, Osman Veliu ka theksuar se fal bashkëpunimit me shoqatën “Jetimat e Ballkanit” kanë arritur shpërndarjen e Pakove Ushqimore për 100 familje të komunës sonë me gjendje të rënd ekonomike dhe sociale.

Gjatë këtij muaji janë shpërndarë 860 pako ushqimore për nevojtarët nga Komuna e Skenderajt dhe Shoqata të ndryshme.

Fotografia e Komuna Skenderaj

Fotografia e Komuna Skenderaj

Fotografia e Komuna Skenderaj