Bekim Jashari ka thënë se ka kohë edhe tre vjet për të vendosur për themelimin e partisë së re, kur edhe i përfundon mandati si kryetar i Skenderajt.

Ai në Rubikon të KTV-së tha se ideja për krijimin e partisë do të vijë nëse sheh se ka nevojë që popullit i duhet një alternativë e re.

Ai tha se do të presë deri në fund të mandatit që të shohë se çfarë do të bëjë.

“Anglishten nuk e di, por është një thënie kurrë mos thuaj kurrë”, thotë Jashari i pyetur për themelimin e partisë së re. “Me dëshirë jo, me dëshirë as nuk do të hyj në parti e as nuk do të themeloj parti”.

I pyetur se në mes të hyrjes në ndonjë subjekt të ri dhe krijimit të partisë, ai tha se do të zgjidhte themelimin.