Ja si mund të ankoheni për problemët në Komunën e Skenderajt

Të rinj e Qendërs Rinore në Skenderaj u informuan se si ta përdorim një platformë elektronike se si te raportojmë një ankesë për mbeturina, grupa në rrugë, trotuar të zënë, ndriçim publik, parkim ilegal, duhan brenda etj përmes www.ndreqe.com

Përmes www.ndreqe.com ju duhët të i fotografoje dhe raportoni duke i derguar.

Image may contain: text

Image may contain: 2 people, people standing, people sitting, screen and indoor

No automatic alt text available.