Ja si e nderojnë turqit ushtarin e tyre të vrarë në Siri (Video)

Ushtari turk i cili u vra duke luftuar në Afrin të Sirisë u soll në vendlindje për tu përcjellur për e fundit.

Loading...

Ceremonia e varrimit të tij u përcoll nga dhjetëra mijëra bashkëqytetarë sheshin e mbushur plot.

Polici Omer Bilal Akpınar (22), i cili u vra në operacionin “Dega e Ullirit” gjatë përpjekjeve për të cliruar zonën nga terroristët e PKK-së.

Në mesin e atyre që morën pjesë në varrim ishin edhe personalitete politike dhe ushtarake si dhe shumë prej përfaqësuesve fetar të vendit. /MESAZHI/