Ja çka u bëri shtëpive breshëri i madh dje në Serbi (Foto)

Stuhitë që shumë fshatra dhe qytete serbe pësuan gjatë ditës së shkuar lanë pas skena të tmerrshme, të tilla që vendasit e tyre nuk i mbajnë mend.

Loading...

Shiu, breshëri dhe era shkatërruan gjithçka që gjetën në rrugë – degët e pemëve, kulturat bujqësore, dritaret e makinave dhe shtëpive.

Sipas mediave serbe më shumë se 1100 objekte janë dëmtuar dhe dëmet janë vlerësuar në mbi 20 milionë euro.

Mot i ngjashëm pritet të vazhdojë edhe ditëve në vijim.