Ja cili popull i lanë duart më së paku pas daljes nga WC-ja

Gjëja e parë që prindërit duhet të mësojnë fëmijët është se pastërtia është gjysma e shëndetit.

Loading...

Ky mësim në disa vende ka pasur sukses më shumë e në disa tjera më pak.

Nga vendet tjera të rajonit, shqiptarët, boshnjakët dhe rumunët janë më të kujdesshëm në këtë aspekt, ndërkaq me pak nga ata që i lajnë duart janë bullgarët dhe maqedonasit .

Ndërkaq në Evropë nga ata që nuk i lajnë duart pas daljes nga tualeti prijnë spanjollët, francezët, britanikët dhe gjermanët.

Në vendin më të keq në Evropë, e kanë italianët me vetëm 57 për qind të popullatës që lajnë duart pas shkuarjes në tualet.