Ja çfarë do të bëjnë burrat, pas mbylljes së bastoreve në Shqipëri

Qeveria shqiptare ka njoftuar se që nga janari do të bëhet mbyllja e të gjithë pikave të basteve në vend.

Ky vendim është pritur mirë nga një pjesë e popullsisë, por të shumtë janë dhe ata që këtë dukuri e kanë pasur “pjesë të rëndësishme” të ditës së tyre.

Kështu, spektakli “Al Pazar” ka sjellë një situatë hipotetike se si do të jetë jeta e burrave shqiptarë të lidhur me bastet, në epokën e mbylljes së tyre.

Për më shumë ndiqni videon.