Ja çfarë ndodh kur nevrikoset breshka (Video)

Eksploruesi ndërpret çiftëzimin e breshkave gjigante, mashkulli fillon ta ndjekë… Lideri i një ekspedite, Paul Rose, në ishullin Assumption, ka rastisur të kalojë pranë dy breshkave që po çiftëzoheshin.

Ai ju afrua aq sa të ndikojë në ndërprerjen e çiftëzimit të tyre dhe me këtë rast, duket se breshka mashkull u nervozua, prandaj filloi ta ndjekë atë.

A nuk është kjo ndjekja më e ngadaltë në histori? Shikoni videon më poshtë për të kuptuar detajet.