Izmaku dhe rrëfimi i saj për vajzën që lindi në kohën e okupimit serb

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Xhevahire Izmaku, ka sjellur një rrëfim interesant të lindjes së vajzës së saj në spitalin e Mitrovicës.

Ky tregim i saj ka të bëjë me vitin e largët 1995, kur në jetë solli vajzën e saj, Devletën. Ato momente i rrëfen më së miri vet Izmaku në facebook, duke treguar për ndjenjën e të qenit prind por edhe momentin e vështirë në të cilin ndodhej atëbotë kosova.

Në vijim gjeni postimin e plotë të Xhevahire Izmakut ku edhe mund të lexoni këtë tregim të sajin me detaje të tjera :