Ish-këshilltari i kreut komunal Nehat Mustafa ka akuzuar Agim Aliun për keqqeverisje.

Mustafa pati kaluar nga PDK-ja si kandidat i pavarur me arsyetimin mbizotërimit të kaosit urbanistik, emërtimeve pa ndonjë profesionalizëm nëpër borde të ndërmarrjeve të ndryshme dhe qindra punësime me kontrata në vepër, shkruan sot Koha Ditore.

Ai ka theksuar kryetari Aliu brenda një periudhe të shkurtër ka punësuar me kontratë në vepër qindra persona, joprofesionalë.