Isa Xhemajlaj: Do i përkrahim bizneset dhe investimet në Drenas (FOTO)

Të nderuar qytetarë të Drenasit dhe përkrahës të NISMËS, sot Kandidati për Kryetar të Komunës së Drenasit Isa Xhemajlaj vizitoi fermën e pulave “C&M” në fshatin Arllat ku u mirëprit nga pronari Burim Bujupi.

Loading...

Me ketë rast Xhemajlaj u njoftua nga pronari në lidhje me problemet dhe vështirësitë që ballafaqohet si biznes si dhe po ashtu u vizituan për së afërmi hapësirat e fermës së pulave.

Kryetari Isa Xhemajlaj iu premtoj se gjatë mandatit 4 vjeçar prioritet të veçantë do të ketë përkrahja e bizneseve dhe investimeve në Drenas sepse prioritet kryesor i NISMES në qeverisje komunale është zhvillimi ekonomik i Komunës së Drenasit.

Fotografia e NISMA për Kosovën - Drenas

Fotografia e NISMA për Kosovën - Drenas