Interesim i madh për të ndjekur seancën Drenica I (Foto)

Kanë mbetur më pak se gjysmë ore kur edhe pritet të fillojë seanca gjyqësore për ish-komandantët e UÇK-së, Sylejman Selimi dhe Sami Lushtakut.

Lushtaku dhe Selimi do të dalin sot para Gjykatës Supreme, e cila njihet edhe si shkalla e fundit e gjykatës në vend.

Ndryshe në korridoret e objektit të Gjykatë Supreme vërehet interesim i madh për të ndjekur këtë seancë që njihet ndryshe si rasti ‘Drenica I’, raporton Indeksonline.

Selimi dhe Lushtaku janë dënuar më parë nga drejtësia për kinse krime lufte, por që avokatët dhe të akuzuarit kanë pretenduar se në asnjë rast nuk është dëshmuar asnjë prove ndaj tyre dhe as ndaj asnjë ish-pjesëtari të UÇK-së të cilët janë dënuar në rastin e njohur si Grupi i Drenicës.