Interesante: Lindin binjakët, njëri i bardhë, kurse tjetri me ngjyrë

Lucas dhe Levi, janë dy binjakë nga Australia, e megjithatë midis tyre ka shumë pak ngjashmëri. Ajo çfarë i dallon dy vogëlushët është ngjyra e lëkurës.

Loading...

Nëna e dy binjakëve gjatë një interviste ka folur në lidhje me ngjashmërinë e dy binjakëve, duke theksuar se Lucas ka marrë tiparet e saj, ndërkohë që Levi ka marrë nga ana e bashkëshortit, i cili është me origjinë indiane.

“Justin dhe unë, zbuluam diversitetin e tyre në javën e 19-të. Lucas mori gjithçka nga unë, ndërsa Levi trashëgoi gjenet e babait të tij, që është me origjinë indiane. Por ata janë unik, nuk janë të ndryshëm”, shpjegon nëna./tch/