Imami kosovar pajton dy familje në Prishtinë

Imami i xhamisë së Shipolit, Fatmir Latifaj ka qenë inicues për pajtimin e dy familjeve nga Prishtina. Ngjarja ka ndodhur sot në xhumanë e të premtes.

Imami Latifaj i ka bindur të dy familjet, atë Murati dhe Huruglica që t’i shtrijnë dorën e pajtimit njëra tjetrës, shkruan Indeksonline.

Loading...

Para xhematlinjëve, dy familjet zgjatën dorën e pajtimit pas bindjes që paraprakisht bëri imami Latifaj.