Horror: Gjenden 4 foshnja të abortuara në koshat e mbeturinave (Foto)

Punonjësit e shërbimit social për pastrimin e qytetit në Tajlandë kanë gjetur 4 trupa foshnjash të abortuara në kazanët e plehrave.

Punëtorët vunë re një kokë të foshnjës në një thes në mbeturina dhe lajmëruan menjëherë policinë.

Kur policia arriti në vendin e ngjarjes dje pasdite, gjetën edhe tre trupa të tjerë, të moshës midis dy dhe tetë muajsh.

Zyrtarët thonë se fetusët kishin qenë atje më pak se 24 orë dhe besonin se ata ishin hedhur nga kriminelët që drejtonin një klinikë aborti të paligjshme.

ImageImage