Homazhet e të parit të Drenasit në Polac

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci me bashkëpunëtorë, të shtunën më rastin e shënimit të 19 vjetorit të rënies së dëshmorëve Bejtë Rexhepi, Hajzer Rexhepi, Fazli Qerkini dhe Naim Tiku, kanë bërë homazhe tek varrezat e Dëshmorëve të UҪK-së në Polac të Skenderajt dhe kanë venë kurora me lule.

Loading...

Ne përvjetorin e 19 merrnin pjesë edhe familjar dhe shumë qytetarë.​ /Drenica Press/