Haxhi Destan Ferizi shtroi një iftar madhështor në fshatin Pasomë

Është bërë e zakonshme tashmë që shumë emra të biznesit dhe institucione të ndryshme publiek e private të shtrojnë iftarë për besimtarë, miq e bashkëpuntor të tyyre të afërm.

Loading...

Vushtrria është ajo që prinë në këtë “valle” ku biznese dhe individë tregojnë anën e tyre humane dhe solidare gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit.

Një iftar të tillë madhështor e ka shtruar edhe Haxhi Destan Ferizi (Pasoma), ku qytetar të shumtë janë bashkuar në këtë iftar në fshatin Pasomë.

Madhështor mund të quhet pikërisht për atë se qindra qytetarë e banorë të fshatit Pasomë janë bashkuar në këtë iftar të përbashkët të shtruar nga Haxhi Destan Pasoma.