Haradinaj pi çaj në Llap

Kryeministri në detyrë, , gjatë vizitës së tij në Podujevë, ka ndaluar në një çajtore në .

Haradinaj shihet bashkë me Besnik Tahirin dhe Donika Kadaj-Bujupin nga AAK, teksa pijnë çaj bashkë me disa qytetarë atje.

Para këtij pushimi, Kryeministri në detyrë nderoi heronjtë e luftës Edmond Hoxhën, Hakif Zejnullahun, Zahir Pajazitin dhe Ilir Konushevcin. Ai bëri homazhe pranë shtatores së katër dëshmorëve.