Hapin shishen e Coca-Colës, nuk do ta besoni çfarë gjetën brenda

Kjo po konsiderohet taktika më e re e fshehjes së drogës.

Autoritetet kanë kapur një sasi të konsiderueshme të fshehur në një metodë të re dhe që nuk është parë më herët.

Se çfarë ka ndodhur, ndiqeni videon më poshtë.