Ëahtë hapur konkursi për regjistrimin e nxënësve të rinj në shkollat e mesme të Skenderajt, transmeton Drenica Press.

Sipas burimeve të portalit Drenica Press, datat të cilat do të mund të aplikojnë nxënësit e rinj për t’u bërë pjesë e shkollave të mesme  në Skenderaj janë: 24.06.2019 deri më 26.06.2019. ( e hënë, e martë dhe e merkurë)/DRENICA PRESS/

No tags for this post.