“Hamdiu” i serialit “Çka ka shpija” tregon si vendosi t’i përkushtohet fesë islame (Video)

Në serialin “Çka ka shpija”, ai është një djal i papjekur dhe që nuk mund të kuptoj as situatat më serioze.

Loading...

Por Dardan Gashi,i njohur për rolin e “Hamdiut”,  ndryshon shumë nga seriali, ai në jeten reale është një person mjaft serioz por edhe i përkushtuar ndaj fesë islame, shkruan Magazina.al

Në një intervistë të rrallë, aktori ka treguar se qysh në shkollën fillore kishte nis të interesohej për fenë islame, ndërsa tani ka disa vite që falë 5 kohët e namazit dhe agjeron.

Për më shumë ndiqni më poshtë rrëfimin e Dardanit: