Në Prizren janë arrestuar dy vëllezër, të cilët pas një zënke të çastit janë rrahuar mes vete, meqë siç raporton policia, njëri prej tyre fillimisht e kishte sulmuar fizikisht bashkëshorten e vëllait tjetër.

Dy të dyshuarit janë intervistuar në prani të avokatëve mbrojtës dhe me vendimin e prokurorit janë dërguar në qendrën e mbajtjes.