Reperi Gold Ag në bashkëpunim me Kastriot Tushën kanë publikuar projektin e tyre të ri. 

Ky i është kushtuar krijimit të Ushtrisë së Kosovës, shkruan Indeksonline. 

Me ritme folklorike dhe patriotike, të emocionon edhe më shumë për formimin e Forcave të armatosura të Kosovës./Indeksonline/

https://www.youtube.com/watch?v=JIcN_729BgU