Gjinekologu kosovar u plagos nga dhëndëri, dalin fotot e mjekut të plagosur

Premtim Gojani me profesion mjek në mëngjesin e sotëm u plagos me tre plumba para derës së shtëpisë nga dhëndri i tij Faton Fetiu, rreth 60 vjeç i cili është nga Gjakova. Mjeku në këto momente ndodhet në sallën e operimit në një spital privat në Kosovë. Express ju fotot e mjekut të cilin dyshohet se dhëndëri i tij e gjuajti me tre plumba derisa po dilte nga dera e shtëpisë.

Motivet e ngjarjes ende nuk dihen. Ndërkohë që policia tashmë e ka ndaluar dhe intervistuar të dyshuarin e kësaj ngjarjeje.

Në anën tjetër i plagosuri, gjinekologu Premtim Gojani në këto momente ndodhet në sallën e operimit të Spitalit Amerikan.