Magjistralja Prishtinë-Mitrovicë ka qenë sot e bllokuar.

Shkak për këtë janë bërë vërshimet si pasojë e shirave të vazhdueshëm dhe të rrëmbyeshëm që po vazhdojnë këtë verë.

Fotografi i Arbresh.info ju sjell pamje nga gjendja e kësaj rruge sot./Arbresh.info

Video Player

00:00
00:12

No tags for this post.