Gardhi më i pazakontë në botë

 
Artisti amerikan Alison Shotz, i cili jeton e punon në Brooklyn, New York, është projektuesi i Gardhit më të pazakontë në botë.
Gardhi është specifik sepse ajo krijon efekte vizuale si një pasqyrë, në mënyrë që reflekton plotësisht mjedisin. Kjo na jep hapësirë ​​dhe kopsht apo oborr ku gardhi na jep një pamje  mahnitëse.
Ky projekt gjendet  në Parkun Skulpture Sokrati në Long Island në Nju Jork dhe është 42 cm i gjatë, 91 metra i gjerë dhe 10cm  i trashë. Materialet e përdorura në marrjen e këtyre gardhet janë akrilik, druri, alumini, dhe hekur.
Të gjithë vizitorë u mahnitën me këtë bukuri, se si reflekton dhe si e merr pamjen  varsisht prej  Stinëve.
Problemi i vetëm që ndodh në këtë lloj të gardhit është ajo që mund  të jetë i dukshëm për kafshët, por jo për njerëzit, kështu që duhet të jenë të kujdesshëm.Najneobičnija ograda na svetu 2Najneobičnija ograda na svetu 4Najneobičnija ograda na svetu 6Najneobičnija ograda na svetu 10Najneobičnija ograda na svetu 6Najneobičnija ograda na svetu 8Najneobičnija ograda na svetu 6