Ganimete Musliu është njëra nga deputetet e Partisë Demokratike të Kosovës, shkruan GazetaBlic.

Ajo është aktive në rrjete sociale e cila ndan postime të shumta.

Krahas angazhimeve të shumta politike, Ganja është njëra nga deputetet e parlamentit e cila gjen kohë për shumëçka.

Së fundi në llogarinë e saj ‘Facebook’, ka publikuar një sesion fotografik, me shumë ngjyra të vjeshtës.

Në mbishkrimin e imazheve Ganimete Musliu ka shkruar: ‘Mirëmëngjesi, paqit një ditë plotë ngjyra’

Një detaj qe vërejmë është se Musliu shfaqet e veshur me një xhemper ngjyrë të gjelbër dhe pantolla të zinj, ajo shfaqet me ndryshe se çdo ditë tjetër gjatë punës.

Shikoni fotot me poshtë:/GazetaBlic/