Ftesë publike për dy Qeveritë Shqiptare

Shkruan Blerim Mehmeti

Loading...

Ftesë publike për dy Qeveritë Shqiptare Shqipëria, Kosova në bashkpunim me Diasporen shqiptare duhet të fillojnë të organizojnë Thanksgiving çdo vit, dmth dhe të futet një datë e veçantë në kalendar.

Qeveritë Shqiptare Shqipëri Kosovë të bisedojnë për këtë propozim ide, dhe të organizohet në Prizrenin e reformave rilindase, duke falenderuar fillimisht Zotin që na ka bekuar të jetojmë në paqe mes njëri tjetrit, pa dallime të bindjes politike, kuturore, fetare, etj. Pjesëmarrës të mundshëm: përfaqësues shtetesh mike që njohin realitetin e ri.

Poashtu edhe familjet shqiptare do të kujtonin sakrificen shekullore, për liri, drejtësi, sovranitet kombëtar brez pas brezi. P.S Në shqiptarët shquhemi për tolerancë harmoni ndëretnike, fetare, sociale, etj.

Datën e përbashkët më të përshtatshme mund ta zgjedhnin dy kabinetet Qeveritare shtetërore.