Fshatra të Drenasit pa rrymë, kjo është arsyeja

KEDS ka bërë të ditur se pasnesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrikë në rajonin e Drenasit. Drenica Press mëson se ndërprerja e rrymës do të vije se shkak për montimin e shtyllave dhe ndërrimin e ormanit 0.4 kV

Loading...

Në njoftim thuhet:

Më  24.02.2018 në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

  • Dalja 10 kV Llapushniku (Kodi: 16023003)prej orës 11:00 deri ne ora 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjice, Shkolla LLapushnik dhe Kleqkë e re.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i shtyllave dhe ndërrimi i ormanit 0.4 kV.