Frikësohet nga ena e ushqimit, reagimi qesharak i qenit teksa refuzon të ushqehet (Video)

Me të dëgjuar se po iu zbrazet ushqimi në enë, qentë vrapojnë me gëzim, por jo edhe Ace nga Miçigan i Shteteve të Bashkuara.

I frikësuar nga pjata e re, ai refuzon të ushqehet dhe bën gjeste të ndryshme, duke u përpjekur që të ikë.

“Mendova se do të gëzohej edhe më shumë, por shkëlqimi i pjatës e tmerroi”, ka shkruar pronarja tij lidhur me rastin.

Më poshtë mund të shihni reagimet qesharake, ndaj një objekti që nuk ka asgjë të pazakontë.