Fotografi të rralla të Fehmi Lladrovcit me shokë

Jeta dhe vepra e Fehmi Lladrovcit ishte dhe do të mbete në historinë e shtetit më të ri të Evropës, si një idealist dhe atdhetar i patrembur për lirinë dhe Pavarësinë, të cilën e gëzojnë shqiptarët e Kosovës, shkruan Drenica Press

Loading...

Jo shpesh na bie rasti të shohim fotografi të rralla të heronjve. E disa të tilla kanë arrit në redaksi të portalit nga një lexues, në të cilën shihet heroi Fehmi Lladrovci, së bashku me shokë dhe mjekun e parë të  UÇK-së, i zhdukur gjatë luftës.

“Foto janë bërë në fshatin Krajkovë te Drenasit gjatë viteve 80-90-të. Fehmiu është me maic të kuqe dhe para tij mjeku i zhdukur i UÇK-së, me maic të bardhë, shkruan lexuesi i Portalit informative Drenica Press