Një burrë nga Florida ka ndarë një fotografi të një formimi të reve, që ai beson se i ngjan një zjarrfikës që ecën drejt një engjëlli – 18 vjet nga sulmet terroriste të 11 shtatorit.

Matt Snou ishte duke shkuar për në punën e tij të Mërkurën në mëngjes kur shikoi imazhin në qiell.

Kapur nga një peizazh i mjegullt gjatë lindjes së diellit, fotoja e Snowit tregon figurën me krahë në anën e majtë dhe formën më të madhe që disa mendojnë se duket si një person me veshje zjarri në të djathtë.

Hashtagging ‘Asnjëherë mos harroni’ dhe ‘ditën atdhetare’, babai i martuar përshkruajti fotografinë: ‘Mund të jetë sepse sot është 9/11 por ky është formimi i reve që pashë duke vozitur në punë sot.

Postimi në mediat sociale ka marrë qindra aksione që kur doli në internet atë mëngjes dhe komentuesit e quanin ‘të pabesueshëm’, ‘të lë pa frymë’ dhe ‘të mahnitshëm’

No tags for this post.