Humbja e thellë e Shqipërisë përballë Skocisë me rezultatin 0-4 nuk kishte si të mos sillte dhe meme ironike në drejtim të trajnerit Christian panuçi.

Kanë qenë të shumta reagimet në rrjet që kanë ironizuar jo vetëm Panuçin por edhe Ramën.

Shihni foto dhe largoni mërzinë pas humbjes: