Finalistët e turnirit “Driton Ahmeti”

 

Sot është zhvilluar gjysmëfinalja në turnirin tradicional “Driton Ahmeti”, kurse nesër zhvillohet finalja ndërmjet Vëllezërit.Fazliu dhe N.Zogu e cila luhet në ora 15:00 në palestrën e qytetit Drenas.

rezultat e turneut

 

Turneu tradicional