Filluan punimet në asfaltimin e rrugëve në dy fshatra të Drenasit

 

Loading...

Në vazhdën e projekteve të financuara nga Komuna e Drenasit, filluan punimet në projektet e asfaltimit të rrugëve në fshatin Llapushnik përkatësisht Lagja Haxhia dhe në fshatin Baicë që lidhet me fshatin Tërstenik të Komunës së Drenasit.
Këto projekte financohen nga Komuna e Drenasit me qëllim që qytetarëve të komunës sonë t’iu lehtësohet jetesa me asfaltimin e rrugëve cilësore.

Fotografia e Komuna e Drenasit

Fotografia e Komuna e Drenasit

Fotografia e Komuna e Drenasit

Fotografia e Komuna e Drenasit

Fotografia e Komuna e Drenasit