Sonte në familjen e Gecëve të Llaushës ka festë. Djali i Fadil Gecit, është bërë baba për herë të parë.

Ai është bërë baba i dy djemve binjakë, por kjo nuk është e tëra. Mrekullia është se vetëm brenda këtij viti në familjen Geci kan lindur 6 fëmijë, tri vajza binjake, dy djem binjak, dhe një vajzë, shkruan Gazeta NewBorn.

Të tilla raste ndodhin jo edhe shumë shpeshë në vetëm një familje.

Se Graniti është bërë baba i dy binjakëve e ka bërë të ditur djali i axhës së tij në Facebook, Dardani.

Ja postimi i tij:

Sot me daten 26 . 10 . 2018

Ne familjen Geci sot ka gzim .Familjes tonë ju shtuan dy meshkuj binjak djali axhes Fadil Graniti është bërë baba për te paren her bab i dy djemve . Meshkujt e 30 dhe 31 . Dy binjaket u rritshin me gjitha te mirat pranë prinderve . Zot faliminderit për këtë gzim . Gjatë vitit 2018 6 antarë te familjes 3 vajza binjake, 1 vajze, dhe 2 djem binjak.