Feronikeli nisi stërvitjet përgatitore për sezonin e ri

 

Loading...

Pas një periudhe disajavore pushim, lojtarët e Feronikelit i janë rikthyer fushës së gjelbërt, ku sot kanë nisur për herë të parë fazën stërvitore për stinorin e ri.

Sot klubit i janë bashkuar në stërvitje edhe lojtarët e rinj.

Stërvitja fu mbajt në stadiumin “Rexhep Rexhepi” dhe filloi në ora 18:30-20:00, teksa u pasua me vrapime të lehta fizike, teksa lojtarët zhvilluan edhe lojë mes vete.

Fotografia e KF Feronikeli

Fotografia e KF Feronikeli

Fotografia e KF Feronikeli

Fotografia e KF Feronikeli

Fotografia e KF Feronikeli

Fotografia e KF Feronikeli

Fotografia e KF Feronikeli

Fotografia e KF Feronikeli

Fotografia e KF Feronikeli

Fotografia e KF Feronikeli