Pastrimi i rrugëve në qytetin e Prishtinës ka vazhduar edhe sot.

Por teksa ekipet e pastrimit kryenin punën e tyre dikush ju doli në pritë.

Këta ishin disa fëmijë në një lagje të Prishtinës ku i dolën para një borëpastruesi dhe deshën ta ndalojnë që të mos largojë dëborën nga rruga e tyre.

Këta fëmijë i bën përshtypje Shpend Ahmetit ku publikoi një fotografi të tyre në rrjetin social Facebook.

“Ka kërkesa për heqje të borës, por ka edhe rezistencë…”, ka shkruar Ahmeti në rrjetin social Facebook.

Ja postimi i plotë i tij: