Fadil Nura, kandidat për kryetar të Skenderajit

Zëvendës Kryetari Komunes se Skenderait Fadil Nura, pritet të jetë kandidati kryesor për krytar komune nga radhët e PDK-së.

Burimet tregojnë se Fadil Nura, gezon një respekt të madh nga krytari aktual Sami Lushtaku, si dhe nga familja JASHARAJ.

Këtë nominim e kanë mirëpritur edhe qytetarët e komunes se Skenderait..

Sot, Fadil Nura ka publikuar një foto me prof, dr Murat Jasharin, ku shihet qe ka një miqësi të madhe me të.