Eskalon situata në Veri, dëgjohen krisma armësh dhe sirena

Policia e Kosovës ka arrestuar shefin e së ashtuquajturës Zyrës për Kosovë, Marko Gjuriq, pasi hyri ilegalisht në Veri.

Gazeta Express mëson se pas arrestimit të Gjuriqit janë dëgjuar krisma armësh, sirena të policisë dhe të ambulancave.

Loading...

Ndërsa Policia e Kosovës pas arrestimit të Gjuriqit po e sjellë atë në Prishtinë.