Skena mjaft emocionuese të para 20 viteve, mund të shihen në një video kur ushtarët e UÇK-së po dilnin nga malet dhe po ktheheshin nëpër shtëpit e tyre.

Në video shihet një numër i madh i ushtarëve të UÇK’së, duke dal nga malet ku ishin zhvilluar beteja të ashpëra me forcat serbe, ata po ktheheshin në shtëpi pasi lufta kishte mbaruar, transmeton Magazina.al

Të lodhur por në fytyrat e tyre shihej gëzimi i fitores edhe pse në shtëpitë ku po ktheheshin ato tashmë ishin shkatërruar.

Disa prej ushtarëve, shihet se kanë humbur edhe gjymtyrët e tyre duke rënë në mina të vendosur nga forcat serbe./Magazina.al/

No tags for this post.