Emocione dhe lot gëzimi në Drenas, familjes i jepen çelsat e banesës në dorë |Video

Gëzime dhe emocione të papërshkruara na solli gjatë gjithë këtij muaji të shenjtë të Ramazanit, humanisti i njohur, Halil Kastrati, i cili çdo ditë gëzoi familje skamnore, duke i bërë me kulm mbi kokë, shkruan Drenica Press

Loading...

Gëzimi i radhës këtë herë ishte te një familje në Drenas.

Bashkim Dibranit me nënën, bashkëshorten dhe tre fëmjët u bënë me banes të re.

Për më shumë, shih videon më poshtë.