Lexojeni një histori interesante të hoxhë Elvis Nacit gjatë një vizite në Maqedoni.

Hoxha Elvis Naci ne vitin 2002 kishte qene ne Sllupçan, kishte ardhur me disa shok per ta ndegjuar Jakup Asipin diten e xhuma, dhe rruges i prishet vetura.

Pas krejte kesaj, vet Jakup Asipi se bashku me Elvisin dhe shoket tjere, shkojne per ta rregullu veturen, dhe hoxha Jakup Asipi fjaloset me mjeshtrin e madh dhe afrohen, Elvisi tha mendova se po ngrihen, kur ata hapen krahet dhe perqafuan fort njeri tjetrin.

Tha aty e kuptova qe hoxha i takon popullit dhe eshte brenda ne popull. Ai mjeshtri tha sot ndoshta ndodhet ketu..

Ai mjeshtri i madh kishte qene Daja Hasan nga fshati Sllupçan, i njohur si daja i UÇK-se. Ne foto daja Hasan dhe Elvis Naçi pas 14 viteve nga ajo ngjarje.