Sami Lushtaku nuk do të ketë kundërkandidat për të parin e degës së PDK’së në Skenderaj

Drenica Press ka kontaktuar degën e PDK’së, ku është konfirmuar se Sami Lushtaku është i vetmi që ka paraqitur kandidaturën për kryetar dege

Administratojra e zyrës së PDK’së në Skenderaj, Besarta Meha, ka konfirmuar për Drenica Press se afati për për të paraqitur kadidaturën për kryetar dege ka përfunduar sot në ora 16:00 dhe është paraqitur vetëm një kandidatur, ajo e Sami Lushtakut. /Drenica Press/