Edhe Shpejtim Bulliqi nuk e mirëpret gazin lotsjellës

Edhe Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës Shpejtim Bulliqi e ka quajtur të papranueshme hedhjen e gazit lotsjellës në Komisionin e Jashtëm ku u miratua projektligji për Demarkacionin.shkruan Express.

Loading...

Edhe pse kundërshton marrëveshjen kufitare me Malin e Zi i kontaktuar nga Gazeta Express Bulliqi tha “Unë nuk pajtohem me këto metoda, unë kam nxjerrë fakte në diskutim dhe qëndroj prapa tyre intelektualisht, politikisht dhe penalisht.”

Ai ka falënderuar të gjithë deputetët që e kanë përkrahur dhe e perkrahin duke shtuar se nëse vjen marrëveshja në kuvend nuk besoj se do kalojë pa përmisimet dhe propozimet që ka bërë një grup i deputetëve.